O`qituvchi haqida

QOBILOVA NILUFAR XUDAYSHUKUROVNA

QOBILOVA NILUFAR XUDAYSHUKUROVNA

( Fan nomzodi, PhD - Unvonsiz )

2006 - 2009 yy. - Qarshi bank kolleji talabasi 2011 - 2015 yy. - Qarshi muhandislik iqtisodiyot instituti talabasi 2015 - 2017 yy. - Toshkent kimyo-texnologiya instituti magistratura talabasi (o‘rindoshlik asosida Toshkent shahar Mirzo Ulug‘bek texnologiya kolleji o‘qituvchisi) 2017 - 2018 yy. - Qarshi muhandislik iqtisodiyot instituti issiqlik energetikasi kafedrasi laboranti 2018 - 2019 yy. - Qarshi muhandislik iqtisodiyot instituti kimyo kafedrasi stajyor-o‘qituvchisi 2019 - 2021 Buxoro muhandislik-texnologiya instituti doktoranti 2022-h.v Qarshi muhandislik iqtisodiyot instituti oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi dotsenti v.b.

Raqamlarda

Kuzatuvchilar soni

Fanlar soni

Maqolalar soni

O`quv qo`llanmalar soni

Fanlar

Fan Dastur
Nomi Turi

Maqolalar

Nomi
Grape Seed Functional Substances and Seed Processing Experiment
IMPROVEMENT OF SOLVENT RECOVERY TECHNOLOGY IN OIL EXTRACTION PRODUCTION
Новые рецептуры национальных хлебобулочных изделий.
Improvement of quality and indicators wheat flour mixing amaranta flour
Улучшение качества и показателей пшеничной муки при добавлении амарантовой муки
Use of effective food additives to increase the food value of national bakery products
Использование эффективных пищевых добавок для повышения пищевой ценности национальных хлебобулочных изделий.
Обогащение хлебных изделий биологически и технологически значимыми компонентами
Study of amaranth seeds as the raw material for the extraction of biologically active additives
Влияние льняной муки на реологические свойства пшеничного тесто и качества хлеба
Изучение влияния белковой арахисной массы на показатели хлеба
Характеристика пищевой ценности национальнога хлеба
Нонвойчилик маҳсулотлари ассорсименти ва уларга қўлланиладиган яхшилагичлар таснифи.
Особенности физико-химеческой характеристики пшеничного зерна Кашкадарьинского вилоята Узбекистана.
Исследование влияния порошков из плодов шиповника на показатели национальных лепешек
Обогащение хлебных изделий биологически и технологически значимыми добавками
Использование пищевых добавок для улучшения показателей национальных лепешек
Suli uni qo'shish orqali xamirning reologik xususiyatlarini yaxshilash rejimi tanlash.
Influnce of flax flour on the reological proporties of wheat test and quality of bread